Close
Συνδεθείτε μαζί μας

Συνδέουμε. Σχόλια, αναρτήσεις, μηνύματα και αυτοματισμούς

Σ Στο τέλος της ημέρας όλες οι προσπάθειες πρέπει να καταλήγουν σε μία σύνδεση. Ίσως να είναι εύκολο οι υποψήφιοι πελάτες να μάθουν για εσάς αλλά πόσοι από αυτούς τελικά αγοράζουν; Και ποιοί είναι αυτοί;

Είναι αυτοί που τελικά συνδέονται μαζί σας. Και το δείχνουν. Αυτοί που απαντάνε σε μηνύματα, μοιράζονται τις ιστορίες σας με τους φίλους σας και σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας!

Μηνύματα- Παρακολουθούμε τα εισερχόμενα μηνύματα από όλες τις social media πλατφόρμες και απαντάμε στους υποψήφιους πελάτες σας.

Σχόλια- Απαντάμε σε θετικά ή αρνητικά σχόλια που αφορούν την επιχείρηση σας και παρακολουθούμε της φήμη της στο Internet.

.

Πελάτες γίνονται αυτοί που τελικά συνδέονται μαζί σας. Και το δείχνουν. Αυτοί που απαντάνε σε μηνύματα, μοιράζονται τις ιστορίες σας με τους φίλους σας και σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας!

Mobile- Χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές κινητών για μαζικές ή μεμονωμένες συζητήσεις για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνία- Διαχειριζόμαστε ενναλακτικές μεθόδους επικοινωνίας όπως τηλεκλήσεις, αυτοματοποιημένα ραντεβού και πωλήσεις.

Πρόκειται για την σύνδεση με τους πελάτες σας. Και όλα αυτά ξεκινούν όταν συνδεθείτε μαζί μας.

Συνδεθείτε μαζί μας

Καμία προσπάθεια στην εποχή που ζούμε δεν κερδίζει αυτό που της αναλογεί χωρίς μία μελετημένη στρατηγική επικοινωνίας. Στην Concept Labs θα σιγουρέψουμε ότι η δική σας προσπάθεια θα κερδίσει το μερίδιο αγοράς που της αξίζει. Πιστεύουμε σε εσάς και θέλουμε να πετύχετε. Και μαζί σας και εμείς.

Post a Comment